Skap økt engasjement blant ansatte

Som partner til Response Network får du ikke bare mulighet til å skape en mer bærekraftig verden. Det er en også en mulighet til å engasjere dine ansatte. For eksempel ved å lage egne sponsorprogrammer for ansatte eller goder som muligheten til å reise ned til Zambia.

Dette er noe vi har gode erfaringer med fra våre samarbeidende bedrifter og organisasjoner, som for eksempel Academic Work og deres 1 % movement som du kan lese mer om litt lenger nede.


Les mer om våre partnere her.

Mulighet til å oppleve Zambia
En av godene med å støtte Response Network er muligheten å reise til Zambia. Ansatte kan få ta del i og treffe menneskene fra prosjektet de har støttet. Det er også en mulighet til å oppleve et spennende og mangfoldig land. Zambia er et land som er rikt på natur og kultur. Det er blant annet her du finner de fantastiske Victoriafallene, en av verdens største, og mest imponerende fossefall. Og bare en times kjøretur unna er en av verdens beste nasjonalparker, Chobe, rett over grensen til Botswana.

Sponsorprogrammer med ansatte
En måte å engasjere ansatte på er å ta del i egne sponsorprogrammer for ansatte. Kirkens Nødhjelp er vår første samarbeidspartner og støtter jenters rett til utdannelse, samt vann til landsbyene. Andre organisasjoner, som for eksempel Norges idrettsforbund støtter våre sportsprogrammer i landsbyene, de samarbeider også med oss om idrettsutveksling gjennom Idrettens fredskorps. Hvis din bedrift eller organisasjon har et tema dere er spesielt opptatt av og ønsker å støtte, kan vi finne en støtteordning som passer for dere.

Academic Works 1 % movement
En av virksomhetene som støtter Response Network er Academic Work. De gir 1 % av sin gevinst til fadderprogrammet Kubala Girls som betyr “jenter som leser”. De ansatte har også mulighet til å velge å gi 1 % av sin lønn til prosjektet. Det er en sum det aller fleste ikke merker, men som kan gjøre en stor forskjell for jenter i Zambia.

Bli engasjert - støtt Response Network
For mer informasjon om hvordan du og din næring eller organisasjon kan støtte Response Network er det bare å ta kontakt. Vi vil gjerne høre fra deg.

0
Feed